Showroomkeuken vragen

Is de prijs voor de showroomkeukens  inclusief of exclusief de BTW?
Alle genoemde  prijzen  zijn inclusief de BTW

Kan de keuken ook afgeleverd worden?
De keukens zijn “af showroom” geprijsd. In overleg met de keuken leverancier kan de keuken tegen vergoeding bij u afgeleverd en geplaatst worden.

Wanneer moet ik betalen wanneer ik een showroomkeuken koop ?
U betaalt altijd vlg. de algemene verkoopvoorwaarden van de betreffende keukenleverancier, veelal zijn dit de CBW voorwaarden.

Kan een showroomkeuken nog worden aangepast ?
Vaak  zijn aanpassingen qua maatvoering, werkblad en apparatuur, al dan niet tegen meerprijs, mogelijk. De betreffende keukenleverancier kan U hier altijd vooraf zekerheid over geven.

Kan ik nog onderhandelen over de prijs ?
De keuken prijzen op de website is door de betreffende  keukenleverancier zeer nauwkeurig bepaald. (de prijzen bieden weinig of geen onderhandelingsruimte). Wanneer u een afspraak maakt voor een bezichtiging kunt u natuurlijk altijd in de keukenzaak een reëele bod doen ! Prijs Telefonische prijsonderhandelingen leiden veelal niet tot resultaat).

Ik heb een bezichtigingsaanvraag gedaan en ik hoor vervolgens niets, wat te doen?
U kunt telefonisch contact opnemen met showroomkeukens.nl (het telefoon nummer  staat in de e-mail), een  mail sturen naar info@showroomkeukens.nl mag natuurlijk ook. Belangrijk: Keuken bezichtigingsaanvragen die op zondag of maandag worden verstuurd. Worden veelal op dinsdag behandeld (dit heeft te maken met het feit dat veel keukenzaken op Zondag en Maandag zijn gesloten.

Zijn de keukens per direct beschikbaar ?
Veelal zijn de showroommodellen op de site zeer snel leverbaar