Inbouwapparatuur

Welke magnetron past bij mij?

Algemeen over de Magnetron
Inbouw magnetronRond 1980 kwamen de eerste magnetrons en op het moment zijn in bijna alle keukens de magnetrons te vinden.
Een magnetron is een soort oven waarmee u door microgolfstraling uw maaltijd kunt verwarmen of koken. Deze hoogfrequente microgolven verdelen zich door de magnetron heen en verwarmen het voedel zal op een plateau ligt. In de meeste magnetrons draait dit plateau.

Een magnetron kan als opwarm apparaat gebruikt worden voor simpele kant-en-klaar-maaltijden of het ontdooien van diepvriesvoedsel. Maar er is veel meer mogelijk en afhankelijk van uw wensen is het goed om niet de eerste de beste te kopen maar te kijken wat u er allemaal mee wilt gaan doen. Als u verwacht de magnetron dagelijks te gaan gebruiken dan kunt u de magnetron het beste niet te laag bij de vloer plaatsen. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken heeft u meestal nog alle vrijheid om de indeling en de posities van de inbouwapparatuur zelf te bepalen.

Combi-MagentronDe 3 type magnetrons
Alle types zijn te verkrijgen in inbouw of uitbouw modellen waarbij de opties en het vermogen van de magnetron weer varieert, maar ook de inhoud varieert. Soms wilt u grote ovenschalen kwijt.

 

Mogelijke extra opties en eigenschappen op een rijtje